Koekoek, waar ben je?

Update januari 2021: Ik zag dat mijn laatste update van bijna twee jaar geleden is en mijn laatste blogbericht van juni 2020. Ai, dat is niet best. Helaas is de reden hiervoor nog steeds dezelfde als in 2019: ziek-zijn was de hoofdmoot de afgelopen twee jaar, helaas.

Wel kan ik, heel voorzichtig, wat nieuwe ideeën met jullie delen. Er gloort namelijk een klein beetje licht aan de horizon, waardoor ik weer het een en ander kan gaan oppakken. Ik ga meer schrijven over de gevolgen van ziek-zijn: hoe zou ik bepaalde zaken in het dagelijks leven willen oplossen en wat blijkt de realiteit te zijn?

Ook wil ik meer aandacht besteden aan het opvoeden van slimme kinderen en wat daarbij komt kijken. Er bestaan wat mij betreft nog te veel vooroordelen met betrekking tot slimme kinderen, zoals dat zij geen hulp nodig zouden hebben. Ze zijn slim genoeg om er zelf te komen. Of toch niet?

Genoeg in het vooruitzicht. Dus wil je op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen? Volg MamaKoekoek dan via Facebook of via Instagram.

Geplaatst door

Oprichter van en Blogger bij MamaKoekoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.