Contact & Media

Het is altijd mogelijk om samen te werken met MamaKoekoek. Hieronder vind je meer mogelijkheden tot samenwerking en een uitgebreide uitleg over de doelgroep en het uitgangspunt van MamaKoekoek.

Wie is MamaKoekoek?

Achter MamaKoekoek staat Barbara Witterland, trotse mama van twee zoons, tekstschrijver bij mijn eigen bedrijf Barbara Witterland | Tekstschrijver en uitgever bij BW Media. Op MamaKoekoek schrijf ik voor mama’s én papa’s (globaal tussen de 25 – 45 jaar) die samen met hun kinderen een gezellig en actief leven willen leiden, maar soms een stap terug moeten doen door aanwezige gezondheidsproblemen. De niche dus van dit mamablog. Want ook ik heb te maken met een chronische ziekte en weet hoe moeilijk het kan zijn om alle ballen hoog te houden.

Behalve persoonlijke verhalen in de vorm van columns,  geschreven door zowel mijzelf als door gastauteurs, vind je hier ook meer algemene informatie over lifestyle, baby en kind, ouderschap. Denk aan fashion, budgettips, uitjes, reviews en advertorials.

Wat heeft MamaKoekoek te bieden?

Heel kort door de bocht: ik kan schrijven, in goed Nederlands. Het is mijn werk en mijn hobby. Alles wat ik aflever in de vorm van tekst is mijn visitekaartje. En ik ben een perfectionist (maar niet té natuurlijk): ik wil kwaliteit leveren.

Ik schrijf al bijna veertien jaar blog posts, dus eigenlijk al vanaf het prille begin van het de vorming van blogs op internet. Waar het in het begin vooral allemaal nieuw was, gaat het tegenwoordig om beeld, tekst en seo. Termen waarmee ik zeker uit de voeten kan.

Een commerciële samenwerking op MamaKoekoek kan bestaan uit:

  • product reviews
  • winacties
  • advertorials/gesponsorde blog posts

Passend beeldmateriaal maak ik zelf, maar ik kan ook jouw beeldmateriaal gebruiken, mits het past binnen de vormgeving van MamaKoekoek.

Advertentiebeleid

Het zal altijd duidelijk zijn voor de lezers van MamaKoekoek wanneer blog posts gesponsord zijn. Dit geldt ook voor de product reviews, winacties en het gebruik van affiliate marketing. Onderaan de blog posts komt een verwijzing te staan, zoals ‘advertorial’, ‘gesponsord’ of ‘in samenwerking met (…)’.

Bloggen op een ander medium?

Spreekt mijn manier van schrijven je aan? En zou je mij een blog post willen laten schrijven op jouw medium? Of misschien als regelmatig schrijvende gastauteur willen inhuren? Alles is mogelijk. Als jouw medium bij mij past, kunnen we zeker tot een samenwerking komen.

Tarieven

De tarieven voor een commerciële samenwerking zijn helder en zijn gebaseerd op de tijd die ik eraan besteed, het bereik en de linkwaarde.
Een commerciële samenwerking kan al plaatsvinden vanaf €65,00 (minimaal 400 woorden).
Het schrijven van eenmalige blog post op een ander medium kan al vanaf €80,00 (minimaal 450 woorden).

Interesse

Geïnteresseerd geraakt? Leuk, ik kijk uit naar een eventuele samenwerking! Wil je meer informatie, stuur een mail naar info@mamakoekoek.com of maak gebruik van het contactformulier.